O Europă cu adevarat multiculturală

Dupa ce Premierul britanic Cameron a recunoscut cam pe la inceputul mandatului sau ca multiculturalismul britanic nu prea a reusit, a recunoscut si Cancelarul german, dna Merkel,  ca nici in Germania multiculturalismul nu prea a mers.  Intre timp am vazut cum Europa cea veche si noua a fost zguduita de reusitele extremismului de la Budapesta la Helsinki si de la Haga la Milano, asta ca sa nu vorbim de Parisul care ii iubeste pe toti la fel, adica aproape de loc.

5 comentarii
 1. tibi a spus:

  Seara bună
  Abia acum pricep ce a vrut fiul meu să spună cînd a afirmat că Europa este un sat prăfuit. Trist.


 2. Theophyle a spus:

  Salut si aici tibi,
  a avut dreptate baietul :)


 3. tibi a spus:

  A ştiut el de ce vrea în
  Canada, că prin ioropa s-a tot plimbat...


 4. Theophyle a spus:

  Parerea mea este ca a facut bine! Cat mai departe - cred ca si mai sigur!


 5. nelucraciun a spus:

  Nu va fie frica,
  Europa nu pica!
  Populatia sa se improspateaza gratie exodului populatiei active din Romania, care va fi urmata, in curand, si de alte tari est-europene.
  Ma intrebam, prin 2007, care sunt dedesupturile primirii noastra in UE, cand era clar ca nu prea indeplineam, pe bune, criteriile. Sunt tot mai convins ca asta e raspunsul. Ce se va intampla cu Romania? Ori imigratie din Asia, ori reconversiune economica spre o agricultura intensiva, dotata cu tehnica de ultima generatie, populatie activa limitata la jumatate de milion de locuitori + alta jumatate de milion in administratie.
  Pensionarii sustinuti, la limita subzistentei, din veniturile agriculturii intensive.
  Va surade ideea?
  Mie nu prea.